Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 40  
Váš dotaz: Autor osobné meno = "Jakubíková Michaela"
  1. Klasifikácia vínnych destilátov a stanovenie karamelu s využitím fúzie emisných a absorpčných spektrálnych údajov / aut. Michaela Jakubíková, Jana Sádecká
    Jakubíková Michaela ; 041000  Sádecká Jana ; 041000
    Súčasný stav a perspektívy analytickej chémie v praxi : ACP 2022 : . S. 98-98
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Využitie UV/VIS absorpčnej a fluorescenčnej spektrometrie na určenie doby zrenia vín / aut. Katarína Žembová, Jana Sádecká, Michaela Jakubíková
    Žembová Katarína  Sádecká Jana ; 041000 Jakubíková Michaela ; 041000
    Príspevky mladých inovátorov k rozvoju analytickej chémie SEMMLAD 2022 . S. 25-26
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Classification of Tokaj Wines by Ultraviolet-Visible Spectroscopy / aut. Jana Sádecká, Michaela Jakubíková
    Sádecká Jana ; 041000  Jakubíková Michaela ; 041000
    Food Analytical Methods . Vol. 15, iss. 1 (2022), s. 56-66
    https://link.springer.com/article/10.1007/s12161-021-02097-y
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  4. Determination of total phenolic content and selected phenolic compounds in sweet wines by fluorescence spectroscopy and multivariate calibration / aut. Michaela Jakubíková, Jana Sádecká, Katarína Hroboňová
    Jakubíková Michaela ; 041000  Sádecká Jana ; 041000 Hroboňová Katarína ; 041000
    Microchemical Journal . Vol. 181, (2022), s. [1-9], art. no. 107834
    Fluorescence spectroscopy HPLC Chemometrics wine Total phenolic content Phenolics
    https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0026265X22006622
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  5. Varietal classification of white wines by fluorescence spectroscopy / aut. Jana Sádecká, Michaela Jakubíková
    Sádecká Jana ; 041000  Jakubíková Michaela ; 041000
    Journal of Food Science and Technology . Vol. 57, iss.1 (2020), s. 2545-2553
    https://link.springer.com/article/10.1007/s13197-020-04291-y
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  6. Využitie fluorescenčnej spektrometrie v analýze korenín
    Horosová Tímea ; 041000  Jakubíková Michaela ; 041000 (škol.)
    2019
    FCHPT ; 17.06.2019 ; 5.2.18. chemické technológie, 4.1.14. chémia ; B-CHEMAT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=135717
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  7. Comparison of different fluorescence techniques in brandy classification by region of production / aut. Jana Sádecká, Veronika Uríčková, Pavel Májek, Michaela Jakubíková
    Sádecká Jana ; 041000  Uríčková Veronika ; 041000 Májek Pavel ; 041000 Jakubíková Michaela ; 041000
    Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy . Vol. 216, (2019), s. 125-135
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  8. Discrimination of varietal plum brandies based on phenol and anisole compounds using HPLC / aut. Michaela Jakubíková, Jana Sádecká, Ivan Špánik
    Jakubíková Michaela ; 041000  Sádecká Jana ; 041000 Špánik Ivan ; 041000
    The 43rd International Symposium on Capillary Chromatography & The 16th GC×GC Symposium, 12.17.5.2019, Fort Worth, Texas, USA . S. 13
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  9. Classification of plum brandies based on phenol and anisole compounds using HPLC / aut. Michaela Jakubíková, Jana Sádecká, Katarína Hroboňová
    Jakubíková Michaela ; 041000  Sádecká Jana ; 041000 Hroboňová Katarína ; 041000
    European Food Research and Technology . Vol. 245, iss. 8 (2019), s. 1709-1717
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  10. On the use of the fluorescence, ultraviolet-visible and near infrared spectroscopy with chemometrics for the discrimination between plum brandies of different varietal origins / aut. Michaela Jakubíková, Jana Sádecká, Angela Kleinová
    Jakubíková Michaela ; 041000  Sádecká Jana ; 041000 Kleinová Angela
    Food Chemistry . Vol. 239, (2018), s. 889-897
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok