Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 93  
Váš dotaz: Autor osobné meno = "Mikušová Lucia"
  1. Nonwheat cereal-fermented-derived products / aut. Zuzana Ciesarová, Lucia Mikušová, Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová
    Ciesarová Zuzana  Mikušová Lucia Magala Michal ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250
    Fermented Foods in Health and Disease Prevention / . S. 417-432, [1,118 AH]
    fermentation nonwheat cereals
    kapitola(článok) z dokumentu
    AEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Lactic acid fermentation of cereal substrates in nutritional perspective
    Marko Andrea ; C3360  Rakická Milada ; C3360 Mikušová Lucia ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
    International Journal of Research in Chemistry and Environment [elektronický zdroj] . Vol. 4, iss. 4 (2014), online, p. 80-92
    fermentation nutritional composition cereals lactobacillus plantarum
    http://www.ijrce.org/back_details.php?id=192
    článok z periodika
    ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Novel cereal fibre drink as a tool for civilisation disease prevention
    Mikušová Lucia ; C3360  Ciesarová Zuzana Hromádková Zdena Valachovičová Martina Penesová Adela Kajaba Igo Holubková Andrea ; C3360 Krajčíová Ľubica Mislovičová Danica Bobrík Miroslav ; C340 Šturdík Ernest ; C3360
    Quality Assurance and Safety of Crops and Foods . Vol. 6. iss. 3 (2014), s. 357-366
    zdraviu prospešné cereálne výrobky vláknina nápoj prevencia ochorení intervenčná štúdia
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  4. Nutritionally enhanced wheat-oat bread with reduced acrylamide level
    Ciesarová Zuzana  Kukurová Kristína Mikušová Lucia ; C3360 Basil Eva ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka Vlček Miroslav Šturdík Ernest ; C3360
    Quality Assurance and Safety of Crops and Foods . Vol. 6. iss. 3 (2014), s. 327-334
    ovos zdraviu prospešné cereálne výrobky chlieb akrylamid
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  5. Nutritional, antioxidant, and glycaemic characteristics of new functional bread
    Mikušová Lucia ; C3360  Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Šturdík Ernest Valachovičová Martina Holubková Andrea ; C3360 Vajdák Marek Mikuš Ľubomír
    Chemical Papers . Vol. 67, Iss. 3 (2013), s.284-291
    bread cereal beta glucan wheat bran lactobacilli starter culture glucose insulin
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  6. The role of diet an dexercise in obesity prevention
    Mikušová Lucia ; C3360  Penesová Adela Bobrík Miroslav ; C340 Šturdík Ernest ; C3360
    Slovak Journal of Health Sciences . Roč. 4, č. 1 (2013), s.33-46
    prevencia civilizačných ochorení diagnostika monitoring strava pohyb
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  7. Zdravé pečivo
    Sojková Mira  Dodok Ladislav ; C3360 Mikušová Lucia ; C3360
    Plus 7 dní . ročník 2013, č. 8 (2013), s.40-43
    Cereálne zdraviu prospešné výrobky
    článok z periodika
    GII - Rôzne publikácie a dokumenty, ktoré nemožno zaradiť do žiadnej z predchádzajúcich kategórií
    GLOB - záznamy, ktoré neprešli globalkami
    článok

    článok

  8. Nutritionally enhanced bread with reduced acrylamide level
    Ciesarová Zuzana  Kukurová Kristína Basil Eva ; C3360 Mikušová Lucia ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka
    Eurofoodchem XVII, May 07-10, Istanbul, 2013 : . s.124
    functional food bread glucan acrylamide glycaemic response
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  9. Dizajn klinickej štúdie
    Valachovičová Martina  Príbojová Jana Urbánek Vladimír Mišľanová Csilla Mikušová Lucia ; C3360
    Hodnotenie biologicky aktívnych látok : . s.4-8
    Clinical study design experiment planning
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  10. Pekárske výrobky s obsahom extrudovaného ovsa, celozrnnej pohánky a cereálneho betaglukánového hydrogélu : úžitkový vzor 6564
    Mikušová Lucia ; C3360  Brinzová Lucia Šturdík Ernest ; C3360
    Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2013 . - 3 s
    prihl.úžitkového vzoru
    AGJ - Autorské osvedčenia, patenty, objavy
    D1 - Dokument práv duševného vlastníctva
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.