Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Váš dotaz: Autor osobné meno = "Tuktamyševová Kristína"
  1. Analyticko-chemické hodnotenie účinkov vybraných nanočastíc voči DNA
    Tuktamyševová Kristína ; 041000  Labuda Ján ; 041000 (škol.)
    2019
    FCHPT ; 28.05.2019 ; 4.1.14. chémia, 5.2.18. chemické technológie ; I-TCHEM

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=143071
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  2. Formation of reactive oxygen species and damage to DNA at UV irradiation of silver nanoparticles / aut. Ján Labuda, Jozef Sochr, Katarína Nemčeková, Kristína Tuktamyševová, Pavel Kopel, Vojtech Adam
    Labuda Ján ; 041000  Sochr Jozef ; 041000 Nemčeková Katarína ; 041000 Tuktamyševová Kristína ; 040000 Kopel Pavel Adam Vojtech
    47 th IUPAC World Chemistry Congress, 5.-12.7.2019, Paríž : . S. [2]
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Silver nanoparticles in the production of ROS and DNA damage / aut. Jozef Sochr, Katarína Nemčeková, Kristína Tuktamyševová, Ján Labuda
    Sochr Jozef ; 041000  Nemčeková Katarína ; 041000 Tuktamyševová Kristína ; 040000 Labuda Ján ; 041000
    24th International Symposium on Separation Sciences (ISSS 2018) and 21st International Conference Analytical Methods and Human Health (AMHH 2018), Jasná, Slovakia, June 17-20, 2018 : . S. 173
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Metódy sledovania prítomnosti reaktívnych foriem kyslíka a ich účinku voči DNA
    Tuktamyševová Kristína ; 041000  Labuda Ján ; 041000 (škol.)
    2017
    FCHPT ; 10.07.2017 ; 4.1.14. chémia, 5.2.18. chemické technológie ; B-CHEMAT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=118721
    bakalárska práca
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.