Search results

Records found: 65  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stu13905^"
  1. Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : Zborník vedeckých prác / ed. Ladislav Staruch ; ed. Stanislav Sekretár ; rec. Ján Šajbidor, Petr Pipek, Igo Kajaba
    Staruch Ladislav ; 040250 (Editor)  Sekretár Stanislav ; 040250 (Editor) Šajbidor Ján ; 044000 (rec.) Pipek Petr (rec.) Kajaba Igo (rec.)
    1. vyd.
    Bratislava, Slovenská chemická knižnica, FCHPT STU 2019 . - 265 s.
    ISBN 978-80-8208-010-3
    zborník
    FAI - Editorial and reported works (bibliographies, magazines, encyclopedies, catalogs, dictionaries, year-books...)
    (15) - článok
    book

    book

  2. Mangalica znovuobjavené plemeno / aut. Ladislav Staruch, Petr Pipek
    Staruch Ladislav ; 040250  Pipek Petr
    Hygiena Alimentorum XXXVIII : Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17.-19. mája 2017, Štrbské Pleso : . S. 243-254
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  3. Additives and Contaminants in Foodstuffs 2015 : zborník vedeckých prác / ed. Ladislav Staruch ; rec. Ján Šajbidor, Petr Pipek, Alexander Szokolay
    Staruch, Ladislav, ; 044250 (Editor) Šajbidor, Ján, ; 044310 (rec.) Pipek, Petr (rec.) Szokolay, Alexander (rec.)
    1. vyd
    Bratislava Slovenská chemická knižnica FChPT STU v Bratislave 2015 . - 301 s.
    ISBN 978-80-89597-32-1
    zborník
    FAI - Editorial and reported works (bibliographies, magazines, encyclopedies, catalogs, dictionaries, year-books...)
    GLOB - záznamy, ktoré neprešli globalkami
    (10) - článok
    book

    book

  4. Hodnocení růstu ušlechtilých plísní pomocí analýzy obrazu / aut. Petr Pipek, Tereza Škorpilová, Ladislav Staruch
    Pipek Petr  Škorpilová Tereza Staruch Ladislav ; 044250
    Laboralim 2015 : . S. 226-230
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  5. Novinky ve výskumu v technologii masa aut. Petr Pipek, Tereza Škorpilová, Ladislav Staruch
    Pipek Petr  Škorpilová Tereza Staruch Ladislav ; 044250
    Laboralim 2015 : . S. 231-237
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  6. Využitie NMR pri sledovaní vybraných parametrov mäsových výrobkov / aut. Ladislav Staruch, Marcel Mati, Petr Pipek, Krysztof Surówka
    Staruch Ladislav ; 044250  Pipek Petr Surówka Krysztof
    Laboralim 2015 : . S. 306-312
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  7. The influence of specific probiotic cultures on production quality of fermented meat products
    Pipek Petr  Sirotná Zuzana Staruch Ladislav ; C4250
    Folia veterinaria . Roč. 55, č. 2 (2011), s.50-52
    fermented meat products probiotics rosemary starter cultures
    článok z periodika
    ADF - Scientific titles in home not carented magazines and other year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  8. Možnosti detekcie zmražení masa
    Pipek Petr  Petrová Michaela Rohlík Bo-Anne Staruch Ladislav ; C4250
    Hygiena Alimentorum XXXII, Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita, 11.-13. máj, 2011, Štrbské Pleso
    článok zo zborníka
    article

    article

  9. Detection of meat freezing
    Šimoniová A.  Pipek Petr Petrová Michaela Rohlík Bo-Anne Staruch Ladislav ; C4250
    Folia veterinaria . Roč. 55, č. 2 (2011), s.56-58
    aduleration of meat aconitase citrate synthese meat freezing mitochondrial enzymes
    článok z periodika
    ADF - Scientific titles in home not carented magazines and other year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  10. Probiotické kultúry a ich vplyv na produkciu a kvalitu FMV
    Staruch Ladislav ; C4250  Pipek Petr Sirotná Zuzana
    Hygiena Alimentorum XXXII, Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita, 11.-13. máj, 2011, Štrbské Pleso . s.41-44
    probiotics starter cultures fermented meat products
    článok zo zborníka
    AFD - Reports at home scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.