Search results

Records found: 374  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stu59858^"
  1. Chemické zloženie vybraných druhov diviny
    Riečanová Rebeka ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (Thesis advisor)
    2023
    FCHPT ; 30.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=170241
    diplomová práca
    book

    book

  2. Senzorické a fyzikálno-chemické hodnotenie hovädzích steakov dostupných na slovenskom trhu
    Brezányová Lucia ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (Thesis advisor)
    2023
    FCHPT ; 29.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169627
    diplomová práca
    book

    book

  3. Porovnanie kvality vybraných fermentovaných mäsových výrobkov na slovenskom trhu
    Vasičkaninová Soňa ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (Thesis advisor)
    2023
    FCHPT ; 30.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169641
    diplomová práca
    book

    book

  4. Porovnanie kvality mäsových výrobkov z veľkovýroby a z rodinnej farmy
    Ďurka Ervín ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (Thesis advisor)
    2023
    FCHPT ; 20.06.2023 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=162384
    bakalárska práca
    book

    book

  5. Nutri-score vybraných mäsových výrobkov
    Ondáková Simona ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (Thesis advisor)
    2022
    FCHPT ; 30.05.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=163674
    diplomová práca
    book

    book

  6. Hodnotenie inovovaných vegánskych výrobkov na báze hrachu
    Takáčová Magdaléna ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (Thesis advisor)
    2022
    FCHPT ; 30.05.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=163764
    diplomová práca
    book

    book

  7. Porovnanie nutričných parametrov tepelne neopracovaných mäsových výrobkov
    Nguyenová Sára ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (Thesis advisor)
    2022
    FCHPT ; 20.06.2022 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=171524
    bakalárska práca
    book

    book

  8. Vývoj indikátorov metabolického syndrómu - predikcia jeho závažných klinických jednotiek / aut. Igo Kajaba, Mária Belovičová, Ladislav Staruch, Eva Hybenová, Jana Babjaková, Stanislav Sekretár
    Kajaba Igo  Belovičová Mária Staruch Ladislav ; 040250 Hybenová Eva ; 040270 Babjaková Jana Sekretár Stanislav ; 040250
    Zborník vedeckých prác - Dni praktickej obezitológie a metabolického syndrómu 2021 . S. 165-188
    článok zo zborníka
    AFC - Reports at international scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  9. Porovnanie nutričných parametrov tepelne opracovaných mäsových výrobkov
    Lukča Lukáš ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (Thesis advisor)
    2022
    FCHPT ; 20.06.2022 ; potravinárstvo ; B-POVYKO4

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=152111
    bakalárska práca
    book

    book

  10. Vývoj prevalencie preobezity a obezity v mladej generácii Slovenska počas 50 rokov (1964-2014) / aut. Igo Kajaba, Ľubica Tichá, Vladimír Bzdúch, Eva Hybenová, Ladislav Staruch, Ľudmila Podracká
    Kajaba Igo  Tichá Ľubica Bzdúch Vladimír Hybenová Eva ; 040270 Staruch Ladislav ; 040250 Podracká Ľudmila
    Pediatria pre prax . Roč. 23, č. 5 (2022), s. 202-203
    článok zo zborníka
    AFH - Abstractions of scientific titles in year-books from home conferences
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.