Search results

Records found: 394  
Your query: Author Sysno = "^stu_us_auth stu59858^"
  1. Vplyv rozdielneho prídavku tuku a soli na senzorické, fyzikálno–chemické a textúrne vlastnosti paštéty z rodinnej farmy
    Ďurka Ervín ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (Thesis advisor)
    2025
    FCHPT ; 03.06.2025 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=183280
    diplomová práca
    book

    book

  2. Impact of Lupin Inclusion on the Rheological and Qualitative Characteristics, and Sensory Acceptability of Baked Rolls / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Ladislav Staruch
    Holkovičová Tatiana ; 040200  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250
    Polish Journal of Food and Nutrition Sciences . Vol. 75, iss. 1 (2025), s. 5-15
    https://journal.pan.olsztyn.pl/Impact-of-Lupin-Inclusion-on-the-Rheological-and-Qualitative-Characteristics-and,199852,0,2.html
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  3. Sledovanie obsahu ťažkých kovov metódou ICP-MS vo vybraných druhoch mäsa
    Benčatová Simona ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (Thesis advisor)
    2025
    FCHPT ; 25.06.2025 ; potravinárstvo ; B-POVYKO4

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=171395
    bakalárska práca
    book

    book

  4. Sledovanie obsahu rezíduí antibiotík vo vybraných druhoch mäsa
    Spodniaková Martina Emma ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (Thesis advisor)
    2025
    FCHPT ; 24.06.2025 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=176093
    bakalárska práca
    book

    book

  5. Effect of ascorbic acid on the quality of caviar substitute from eggs of the small brown snail (Cornu aspersum aspersum) / aut. Krzysztof Surówka, Maciej Ligaszewski, Barbara Anthony, Ireneusz Maciejaszek, Iwona Tesarowicz, Jagoda Majcherczyk, Wiesław Łasocha, Ladislav Staruch
    Surówka Krzysztof  Ligaszewski Maciej Anthony Barbara Maciejaszek Ireneusz Tesarowicz Iwona Majcherczyk Jagoda Łasocha Wiesław Staruch Ladislav ; 040250
    European Conference on Food Chemistry EUROFOODCHEM XXIII : . S. 289-289
    článok zo zborníka
    BFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  6. Methods for elimination of aflatoxin M1 from milk / aut. Lukáš Kolarič, Ladislav Staruch, Peter Šimko
    Kolarič Lukáš ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 Šimko Peter ; 040250
    XIIth International Session of Young Scientific Staff of PTTŻ : . S. 23-23
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    article

    article

  7. Porovnanie senzorických a fyzikálno chemických vlastností FMV z ťažkých kusov ošípaných (matiek) a dostupnej suroviny na Európskom trhu / aut. Ladislav Staruch, Zlatica Kohajdová, Tatiana Holkovičová, Tomáš Valachovič, Ervín Ďurka
    Staruch Ladislav ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Holkovičová Tatiana ; 040200 Valachovič Tomáš Ďurka Ervín
    Bezpečnosť a kvalita potravín : . S. 284-290
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  8. Sledovanie senzorických vlastností inovovaných vegánskych výrobkov s prídavkom okary / aut. Ladislav Staruch, Zlatica Kohajdová, Tatiana Holkovičová, Kristína Jarábková, Ervín Ďurka
    Staruch Ladislav ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Holkovičová Tatiana ; 040200 Jarábková Kristína Ďurka Ervín
    Bezpečnosť a kvalita potravín : . S. 155-160
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  9. Chemické zloženie anatomických celkov diviaka lesného (sus scrofa) / aut. Ladislav Staruch, Igor Bodík, Rebeka Riečanová, Ervín Ďurka
    Staruch Ladislav ; 040250  Bodík Igor ; 046290 Riečanová Rebeka Ďurka Ervín
    Hygiena Alimentorum XLV : . S. 504-508
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  10. Porovnanie senzorických a fyzikálno-chemických vlastnosti FMV z ťažkých kusov ošípaných (matiek) a dostupnej suroviny na európskom trhu
    Valachovič Tomáš ; 040250  Staruch Ladislav ; 040250 (škol.)
    2024
    FCHPT ; 28.05.2024 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=178292
    diplomová práca
    book

    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.