Search results
- Vplyv rozdielneho prídavku tuku a soli na senzorické, fyzikálno–chemické a textúrne vlastnosti paštéty z rodinnej farmy
Ďurka Ervín ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250 (Thesis advisor)
2025
FCHPT ; 03.06.2025 ; potravinárstvo ; I-POHYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=183280
diplomová práca - Impact of Lupin Inclusion on the Rheological and Qualitative Characteristics, and Sensory Acceptability of Baked Rolls / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Ladislav Staruch
Holkovičová Tatiana ; 040200 Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences . Vol. 75, iss. 1 (2025), s. 5-15
https://journal.pan.olsztyn.pl/Impact-of-Lupin-Inclusion-on-the-Rheological-and-Qualitative-Characteristics-and,199852,0,2.html
článok z periodika
ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Sledovanie obsahu ťažkých kovov metódou ICP-MS vo vybraných druhoch mäsa
Benčatová Simona ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250 (Thesis advisor)
2025
FCHPT ; 25.06.2025 ; potravinárstvo ; B-POVYKO4
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=171395
bakalárska práca - Sledovanie obsahu rezíduí antibiotík vo vybraných druhoch mäsa
Spodniaková Martina Emma ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250 (Thesis advisor)
2025
FCHPT ; 24.06.2025 ; potravinárstvo ; B-POVYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=176093
bakalárska práca - Effect of ascorbic acid on the quality of caviar substitute from eggs of the small brown snail (Cornu aspersum aspersum) / aut. Krzysztof Surówka, Maciej Ligaszewski, Barbara Anthony, Ireneusz Maciejaszek, Iwona Tesarowicz, Jagoda Majcherczyk, Wiesław Łasocha, Ladislav Staruch
Surówka Krzysztof Ligaszewski Maciej Anthony Barbara Maciejaszek Ireneusz Tesarowicz Iwona Majcherczyk Jagoda Łasocha Wiesław Staruch Ladislav ; 040250
European Conference on Food Chemistry EUROFOODCHEM XXIII : . S. 289-289
článok zo zborníka
BFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...)
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka - Methods for elimination of aflatoxin M1 from milk / aut. Lukáš Kolarič, Ladislav Staruch, Peter Šimko
Kolarič Lukáš ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250 Šimko Peter ; 040250
XIIth International Session of Young Scientific Staff of PTTŻ : . S. 23-23
článok zo zborníka
BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka - Porovnanie senzorických a fyzikálno chemických vlastností FMV z ťažkých kusov ošípaných (matiek) a dostupnej suroviny na Európskom trhu / aut. Ladislav Staruch, Zlatica Kohajdová, Tatiana Holkovičová, Tomáš Valachovič, Ervín Ďurka
Staruch Ladislav ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Holkovičová Tatiana ; 040200 Valachovič Tomáš Ďurka Ervín
Bezpečnosť a kvalita potravín : . S. 284-290
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Sledovanie senzorických vlastností inovovaných vegánskych výrobkov s prídavkom okary / aut. Ladislav Staruch, Zlatica Kohajdová, Tatiana Holkovičová, Kristína Jarábková, Ervín Ďurka
Staruch Ladislav ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Holkovičová Tatiana ; 040200 Jarábková Kristína Ďurka Ervín
Bezpečnosť a kvalita potravín : . S. 155-160
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Chemické zloženie anatomických celkov diviaka lesného (sus scrofa) / aut. Ladislav Staruch, Igor Bodík, Rebeka Riečanová, Ervín Ďurka
Staruch Ladislav ; 040250 Bodík Igor ; 046290 Riečanová Rebeka Ďurka Ervín
Hygiena Alimentorum XLV : . S. 504-508
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Porovnanie senzorických a fyzikálno-chemických vlastnosti FMV z ťažkých kusov ošípaných (matiek) a dostupnej suroviny na európskom trhu
Valachovič Tomáš ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250 (škol.)
2024
FCHPT ; 28.05.2024 ; potravinárstvo ; I-POHYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=178292
diplomová práca