Počet záznamov: 1  

Fundamentals of Microbial And Compositional Analysis of Food. Laboratory manual

  1. Údaje o názveFundamentals of Microbial And Compositional Analysis of Food. Laboratory manual / aut. Viera Illeová, Barbora Kaliňáková, Lukáš Žemlička ; rec. Marika Mikulášová, Martin Polovka
    Záhlavie-meno Illeová, Viera, 1967- (Autor) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva
    Ďal.zodpovednosť Kaliňáková, Barbora, 1975- Z2 (Autor) - FCHPT Ústav biochémie a mikrobiológie
    Žemlička, Lukáš, 1979- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Mikulášová, Marika (Recenzent)
    Polovka, Martin, 1977- (Recenzent)
    Prekl.názZáklady mikrobiálnej analýzy a analýza zložiek potravín. Laboratórne návody
    Údaje o vydaní1. vyd.
    Vyd.údajeKabul Ministry of Higher Education of Afghanistan 2016
    Fyz.popis313 s.
    ISBN978-9936-622-01-2
    KrajinaAfganistan, Afganský islamský štát
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.AUC - učebnica
    KategóriaACA - Vysokoškolské učebnice vydané v zahraničných vydavateľstvách
    Kategória od 2022P1 - Pedagogický výstup publikačnej činnosti ako celok
    Rok2017
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.