Počet záznamov: 1
Fundamentals of Microbial And Compositional Analysis of Food. Laboratory manual
Údaje o názve Fundamentals of Microbial And Compositional Analysis of Food. Laboratory manual / aut. Viera Illeová, Barbora Kaliňáková, Lukáš Žemlička ; rec. Marika Mikulášová, Martin Polovka Záhlavie-meno Illeová, Viera, 1967- (Autor) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva Ďal.zodpovednosť Kaliňáková, Barbora, 1975- Z2 (Autor) - FCHPT Ústav biochémie a mikrobiológie Žemlička, Lukáš, 1979- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Mikulášová, Marika (Recenzent) Polovka, Martin, 1977- (Recenzent) Prekl.náz Základy mikrobiálnej analýzy a analýza zložiek potravín. Laboratórne návody Údaje o vydaní 1. vyd. Vyd.údaje Kabul Ministry of Higher Education of Afghanistan 2016 Fyz.popis 313 s. ISBN 978-9936-622-01-2 Krajina Afganistan, Afganský islamský štát Jazyk dok. angličtina Druh dok. AUC - učebnica Kategória ACA - Vysokoškolské učebnice vydané v zahraničných vydavateľstvách Kategória od 2022 P1 - Pedagogický výstup publikačnej činnosti ako celok Rok 2017 kniha
Počet záznamov: 1