- Thermooxidative stability of polypropylene/TiO2 and polypropylene/lay…
Počet záznamov: 1  

Thermooxidative stability of polypropylene/TiO2 and polypropylene/layered silicate nanocomposites

  1. Údaje o názveThermooxidative stability of polypropylene/TiO2 and polypropylene/layered silicate nanocomposites / aut. Zuzana Cibulkova, Anna Vykydalova, Alzbeta Chochulova, Peter Simon, Pavol Alexy, Leona Omanikova
    Záhlavie-meno Cibulková, Zuzana, (Autor) 1980- - FCHPT Oddelenie fyzikálnej chémie
    Ďal.zodpovednosť Vykydalová, Anna, (Autor) 1988- Z3 - FCHPT Oddelenie fyzikálnej chémie
    Chochulová, Alžbeta, (Autor) 1977-
    Šimon, Peter, (Autor) 1952- Z1 - FCHPT Oddelenie fyzikálnej chémie
    Alexy, Pavel, (Autor) 1961- Z1 - FCHPT Oddelenie plastov, kaučuku a vlákien
    Omaníková, Leona, (Autor) 1984- Z3 - FCHPT Oddelenie plastov, kaučuku a vlákien
    Prekl.názTermooxidačná stabilita nanokompozitov polypropylén/TiO2 a polypropylén/vrstevnaté silikáty
    Vyd.údajeDORDRECHT SPRINGER 2018
    PoznámkyID: 65021
    In Journal of Thermal Analysis and Calorimetry. -- ISSN 1388-6150. -- Vol. 131, iss. 2 (2018), s. 1491-1497
    Kľúč.slováSTYRENE-BUTADIENE RUBBER * THERMAL-STABILITY * POLYPROPYLENE/MONTMORILLONITE NANOCOMPOSITES * MONTMORILLONITE NANOCOMPOSITES * NONISOTHERMAL DSC * PHOTOOXIDATION * ANTIOXIDANTS * DEGRADATION * MIXTURES * Polypropylene nanocomposites * DTA * Thermooxidative degradation * Induction periods * Titanium dioxide * Layered silicates
    Forma, žánerArticle
    Jazyk dok.angličtina
    URLhttp://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000424302000059
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    V databázach
    Rok2018
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.