- Vývoj nových druhov potravín a nápojov s pozitívnym účinkom na zdravi…
Počet záznamov: 1  

Vývoj nových druhov potravín a nápojov s pozitívnym účinkom na zdravie spotrebiteľov

  1. Údaje o názveVývoj nových druhov potravín a nápojov s pozitívnym účinkom na zdravie spotrebiteľov / aut. František Kreps, Peter Šimko, Mária Greifová, Zlatica Kohajdová, Lukáš Kolarič, Gabriel Greif, Anna Mikulajová
    Záhlavie-meno Kreps, František, 1986- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Šimko, Peter, 1957- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Greifová, Mária, 1961- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Kohajdová, Zlatica, 1975- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Kolarič, Lukáš, 1994- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Greif, Gabriel, 1958- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Mikulajová, Anna, 1975- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Krepsová, Zuzana, 1991- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    In Dopytovo-orientovaný výskum pre udržateľné a inovatívne potraviny, Drive4SIFood / Drive4SIFood. -- Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2023. -- ISBN 978-80-552-2616-3. -- S. 87-92
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaBEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    Kategória od 2022O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    Typ výstupupríspevok z podujatia
    Rok2023
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.