Počet záznamov: 1
Vývoj nových druhov potravín a nápojov s pozitívnym účinkom na zdravie spotrebiteľov
Údaje o názve Vývoj nových druhov potravín a nápojov s pozitívnym účinkom na zdravie spotrebiteľov / aut. František Kreps, Peter Šimko, Mária Greifová, Zlatica Kohajdová, Lukáš Kolarič, Gabriel Greif, Anna Mikulajová Záhlavie-meno Kreps, František, 1986- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Šimko, Peter, 1957- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Greifová, Mária, 1961- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Kohajdová, Zlatica, 1975- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Kolarič, Lukáš, 1994- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Greif, Gabriel, 1958- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Mikulajová, Anna, 1975- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Krepsová, Zuzana, 1991- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie In Dopytovo-orientovaný výskum pre udržateľné a inovatívne potraviny, Drive4SIFood / Drive4SIFood. -- Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2023. -- ISBN 978-80-552-2616-3. -- S. 87-92 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované) Kategória od 2022 O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka Typ výstupu príspevok z podujatia Rok 2023 článok
Počet záznamov: 1