Počet záznamov: 1
Synchronous Fluorescence Spectroscopy as a Green Method for the Prediction of Antioxidant Activity in Wine Brandy and Sweet Wine
Údaje o názve Synchronous Fluorescence Spectroscopy as a Green Method for the Prediction of Antioxidant Activity in Wine Brandy and Sweet Wine / aut. Jana Sádecká, Katarína Hroboňová, Michaela Jakubíková Záhlavie-meno Sádecká, Jana, 1964- (Autor) - FCHPT Ústav analytickej chémie Ďal.zodpovednosť Hroboňová, Katarína, 1970- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav analytickej chémie Jakubíková, Michaela, 1984- Z2 (Autor) - FCHPT Ústav analytickej chémie In Food and Bioprocess Technology. -- ISSN 1935-5130. -- Vol. 18, iss. 2 (2025), s. 2070-2082 Jazyk dok. angličtina URL https://link.springer.com/article/10.1007/s11947-024-03591-x Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu Typ výstupu článok V databázach CC: 001400205100007
DOI: 10.1007/s11947-024-03591-x
SCOPUS: 2-s2.0-85203589559Rok 2025 článok
Počet záznamov: 1