- Synchronous Fluorescence Spectroscopy as a Green Method for the Predi…
Počet záznamov: 1  

Synchronous Fluorescence Spectroscopy as a Green Method for the Prediction of Antioxidant Activity in Wine Brandy and Sweet Wine

  1. Údaje o názveSynchronous Fluorescence Spectroscopy as a Green Method for the Prediction of Antioxidant Activity in Wine Brandy and Sweet Wine / aut. Jana Sádecká, Katarína Hroboňová, Michaela Jakubíková
    Záhlavie-meno Sádecká, Jana, 1964- (Autor) - FCHPT Ústav analytickej chémie
    Ďal.zodpovednosť Hroboňová, Katarína, 1970- Z1 (Autor) - FCHPT Ústav analytickej chémie
    Jakubíková, Michaela, 1984- Z2 (Autor) - FCHPT Ústav analytickej chémie
    In Food and Bioprocess Technology. -- ISSN 1935-5130. -- Vol. 18, iss. 2 (2025), s. 2070-2082
    Jazyk dok.angličtina
    URLhttps://link.springer.com/article/10.1007/s11947-024-03591-x
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Typ výstupučlánok
    V databázach
    Rok2025
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.