Počet záznamov: 1
Formation of cytotoxic gamma-tocopheryl quinone during frying of French fries in rapeseed oil
Údaje o názve Formation of cytotoxic gamma-tocopheryl quinone during frying of French fries in rapeseed oil / aut. František Kreps, Ondrej Hruška, Kristína Masnicová, Zuzana Krepsová Záhlavie-meno Kreps, František, 1986- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Hruška, Ondrej, 1998- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Masnicová, Kristína, 1999- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Krepsová, Zuzana, 1991- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie In European Conference on Food Chemistry EUROFOODCHEM XXIII / European Conference on Food Chemistry EUROFOODCHEM XXIII. -- Lužianky, Slovakia : National Agricultural and Food Centre, 2025. -- ISBN 978-80-89162-96-3. -- S. 106-106 Jazyk dok. angličtina Druh dok. RZB - článok zo zborníka Kategória BFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...) Kategória od 2022 O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka Typ výstupu abstrakt z podujatia Rok 2025 článok
Počet záznamov: 1