- Formation of cytotoxic gamma-tocopheryl quinone during frying of Fren…
Počet záznamov: 1  

Formation of cytotoxic gamma-tocopheryl quinone during frying of French fries in rapeseed oil

  1. Údaje o názveFormation of cytotoxic gamma-tocopheryl quinone during frying of French fries in rapeseed oil / aut. František Kreps, Ondrej Hruška, Kristína Masnicová, Zuzana Krepsová
    Záhlavie-meno Kreps, František, 1986- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Hruška, Ondrej, 1998- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Masnicová, Kristína, 1999- Z3 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Krepsová, Zuzana, 1991- Z2 (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    In European Conference on Food Chemistry EUROFOODCHEM XXIII / European Conference on Food Chemistry EUROFOODCHEM XXIII. -- Lužianky, Slovakia : National Agricultural and Food Centre, 2025. -- ISBN 978-80-89162-96-3. -- S. 106-106
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaBFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...)
    Kategória od 2022O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    Typ výstupuabstrakt z podujatia
    Rok2025
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.