Počet záznamov: 1
Technology and Biochemistry of Wine. Volume 2
Údaje o názve Technology and Biochemistry of Wine. Volume 2. / [aut.]Farkaš,Ján Záhlavie-meno Farkaš, Ján, 1982- (Autor) Vyd.údaje Praha : SNTL, 1988 Fyz.popis 390/744 s : Obr.,tab.,grafy,lit MDT 663.2 Krajina Československo Druh dok. AMG - monografia kniha
Čiar.kód Lokačná signatúra Signatúra Lokácia Dislokácia Info C80831 C*80831 Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Katedra sacharidov a konzerv. potravín nedostupný C80835 C*80835 Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Katedra mikrobiol., biochémie a biológie nedostupný C80837 C*80837 Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Katedra mikrobiol., biochémie a biológie nedostupný 284C015383 C*89036 Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Slovenská chemická knižnica C80839 C*80839 Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Katedra biochemickej technológie nedostupný C80841 C*80841 Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Katedra biochemickej technológie nedostupný C80833 C*80833 Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Katedra mikrobiol., biochémie a biológie nedostupný C80843 C*80843 Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Katedra biochemickej technológie nedostupný
Počet záznamov: 1