Počet záznamov: 1  

Technology and Biochemistry of Wine. Volume 2

  1. Údaje o názveTechnology and Biochemistry of Wine. Volume 2. / [aut.]Farkaš,Ján
    Záhlavie-meno Farkaš, Ján, 1982- (Autor)
    Vyd.údajePraha : SNTL, 1988
    Fyz.popis390/744 s : Obr.,tab.,grafy,lit
    MDT663.2
    KrajinaČeskoslovensko
    Druh dok.AMG - monografia
    kniha

    kniha

    Čiar.kódLokačná signatúraSignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    C80831C*80831Fakulta chemickej a potravinárskej technológieKatedra sacharidov a konzerv. potravínnedostupný
    C80835C*80835Fakulta chemickej a potravinárskej technológieKatedra mikrobiol., biochémie a biológienedostupný
    C80837C*80837Fakulta chemickej a potravinárskej technológieKatedra mikrobiol., biochémie a biológienedostupný
    284C015383C*89036Fakulta chemickej a potravinárskej technológieSlovenská chemická knižnica
    C80839C*80839Fakulta chemickej a potravinárskej technológieKatedra biochemickej technológienedostupný
    C80841C*80841Fakulta chemickej a potravinárskej technológieKatedra biochemickej technológienedostupný
    C80833C*80833Fakulta chemickej a potravinárskej technológieKatedra mikrobiol., biochémie a biológienedostupný
    C80843C*80843Fakulta chemickej a potravinárskej technológieKatedra biochemickej technológienedostupný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.