Počet záznamov: 1
Antimikrobiálna aktivita Lactobacillus reuteri a produkty metabolizmu počas fermentácie glycerolu
Údaje o názve Antimikrobiálna aktivita Lactobacillus reuteri a produkty metabolizmu počas fermentácie glycerolu Záhlavie-meno Krajčová, Eva, 1982- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Greifová, Mária, 1961- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Pagurko, Anton, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Schmidt, Štefan, 1951- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Antimicrobial activity of lactobacillus reuteri and products of metabolism during fermentation glycerol In Chemické listy. -- Roč. 102, č. 8 (2008), s.8L 659 Jazyk dok. slovenčina Druh dok. RBX - článok z periodika Kategória ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch Kategória od 2022 V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu Rok 2008 článok
Počet záznamov: 1