- Antimikrobiálna aktivita Lactobacillus reuteri a produkty metabolizmu…
Počet záznamov: 1  

Antimikrobiálna aktivita Lactobacillus reuteri a produkty metabolizmu počas fermentácie glycerolu

  1. Údaje o názveAntimikrobiálna aktivita Lactobacillus reuteri a produkty metabolizmu počas fermentácie glycerolu
    Záhlavie-meno Krajčová, Eva, 1982- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Greifová, Mária, 1961- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Pagurko, Anton, 1984- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Schmidt, Štefan, 1951- (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názAntimicrobial activity of lactobacillus reuteri and products of metabolism during fermentation glycerol
    In Chemické listy. -- Roč. 102, č. 8 (2008), s.8L 659
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    Kategória od 2022V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Rok2008
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.