Počet záznamov: 1  

Sledovanie koncentrácie celkových aminokyselín vo fermentovanom mäsovom výrobku s prídavkom fruktózy

  1. Údaje o názveSledovanie koncentrácie celkových aminokyselín vo fermentovanom mäsovom výrobku s prídavkom fruktózy
    Záhlavie-meno Gáliková, Silvia (Autor)
    Údaje o vydaníObhaj.:7.6.2000
    Vyd.údajeBratislava : STU v Bratislave ChtF, 2000
    Fyz.popis64 s. Obr., tab., grafy, lit
    PoznámkyŠpec.:Konzervácia a hodnotenie potravín
    KrajinaSlovensko, Slovenská republika
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.DDP - diplomová práca
    kniha

    kniha

    Čiar.kódLokačná signatúraSignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    284C018632C*D13134Fakulta chemickej a potravinárskej technológieSlovenská chemická knižnicanedostupný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.