Počet záznamov: 1
Sledovanie koncentrácie celkových aminokyselín vo fermentovanom mäsovom výrobku s prídavkom fruktózy
Údaje o názve Sledovanie koncentrácie celkových aminokyselín vo fermentovanom mäsovom výrobku s prídavkom fruktózy Záhlavie-meno Gáliková, Silvia (Autor) Údaje o vydaní Obhaj.:7.6.2000 Vyd.údaje Bratislava : STU v Bratislave ChtF, 2000 Fyz.popis 64 s. Obr., tab., grafy, lit Poznámky Špec.:Konzervácia a hodnotenie potravín Krajina Slovensko, Slovenská republika Jazyk dok. slovenčina Druh dok. DDP - diplomová práca kniha
Čiar.kód Lokačná signatúra Signatúra Lokácia Dislokácia Info 284C018632 C*D13134 Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Slovenská chemická knižnica nedostupný
Počet záznamov: 1