Počet záznamov: 1  

Enkapsulácia antioxidantov pomocou chitozanu

  1. Údaje o názveEnkapsulácia antioxidantov pomocou chitozanu
    Záhlavie-meno Hrašková, Erika (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ďal.zodpovednosť Kreps, František Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názEncapsulation of antioxidants through the application of chitosan
    Vyd.údaje2025
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby04.06.2025
    Študijný odborpotravinárstvo
    Študijný programI-POHYKO
    Predmet.hesláL-ascorbic acid
    Antioxidants
    Encapsulation
    Nanoparticles
    Chitosan
    Kyselina L-askorbová
    Antioxidanty
    Enkapsulácia
    Nanočastice
    Chitozan
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=185732
    Druh dok.DDP - diplomová práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.