Počet záznamov: 1
Enkapsulácia antioxidantov pomocou chitozanu
Údaje o názve Enkapsulácia antioxidantov pomocou chitozanu Záhlavie-meno Hrašková, Erika (Autor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ďal.zodpovednosť Kreps, František Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Encapsulation of antioxidants through the application of chitosan Vyd.údaje 2025 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 04.06.2025 Študijný odbor potravinárstvo Študijný program I-POHYKO Predmet.heslá L-ascorbic acid Antioxidants Encapsulation Nanoparticles Chitosan Kyselina L-askorbová Antioxidanty Enkapsulácia Nanočastice Chitozan Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=185732 Druh dok. DDP - diplomová práca kniha
Počet záznamov: 1