- Formation of cytotoxic gamma-tocopheryl quinone during frying of Fren…
Počet záznamov: 1  

Formation of cytotoxic gamma-tocopheryl quinone during frying of French fries in rapeseed oil

  1. SYS0116297
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^-a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20250704134943.8
    007
      
    ta
    008
      
    250704s^^^^-----------e------000-0-----d
    035
      
    $a biblio/1394865 $2 CREPC2
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a eng
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*stu88346 $a Kreps, František, $d 1986- $u 040250 $4 aut $9 75 $r Z1 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 40487 $U C0250 $Y 685
    245
    10
    $a Formation of cytotoxic gamma-tocopheryl quinone during frying of French fries in rapeseed oil / $c aut. František Kreps, Ondrej Hruška, Kristína Masnicová, Zuzana Krepsová
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0120228 $a Hruška, Ondrej, $d 1998- $u 040250 $r Z3 $4 aut $9 10 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 122625 $U C0250 $Y 685
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0120223 $a Masnicová, Kristína, $d 1999- $u 040250 $r Z3 $4 aut $9 10 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 121748 $U C0250 $Y 685
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu143306 $a Krepsová, Zuzana, $d 1991- $u 040250 $r Z2 $4 aut $9 5 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 43684 $U C0250 $Y 685
    773
    0-
    $w stu_us_cat*0116294 $t European Conference on Food Chemistry EUROFOODCHEM XXIII $b 1. vyd. $z 978-80-89162-96-3 $7 m2am $a European Conference on Food Chemistry EUROFOODCHEM XXIII $d Lužianky, Slovakia : National Agricultural and Food Centre, 2025 $g S. 106-106
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.