Počet záznamov: 1  

Laboratórium z mikrobiológie potravín

  1. SYSstu255454
    LBL
      
    00000nam--22000003a-4500
    005
      
    20220317190916.5
    008
      
    121009s2012------------------------slo-d
    020
      
    $a 978-80-227-3744-9
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $a Valík, Ľubomír, $d 1963- $4 aut $u C3360 $9 60 $7 stu_us_auth*stu42232 $U FCHPT Ústav biochémie, výživy a ochrany zdravia $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín $X 3382 $U C3360 $Y 114
    242
    00
    $a Laboratory of the food microbiology $y eng
    245
    1-
    $a Laboratórium z mikrobiológie potravín : $b Skriptá na cvičenia
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Bratislava : $b Nakladateľstvo STU, $c 2012
    300
      
    $a 161 s. [8,578 AH
    650
    -7
    $a Mikrobiológia potravín $2 stusub $7 stu_us_auth*stus43938
    700
    1-
    $a Medveďová, Alžbeta, $d 1983- $4 aut $u C3360 $9 30 $7 stu_us_auth*stu65840 $U FCHPT Ústav biochémie, výživy a ochrany zdravia $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín $X 19372 $U C3360 $Y 114
    700
    1-
    $a Liptáková, Denisa, $d 1976- $4 aut $u C3360 $9 10 $7 stu_us_auth*stu59677 $U FCHPT Ústav biochémie, výživy a ochrany zdravia $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín $X 3967 $U C3360 $Y 114
    700
    1-
    $a Piecková, Elena $4 rev $7 stu_us_auth*stu76743
    700
    1-
    $a Minarovičová, Jana $4 rev $7 stu_us_auth*stu109999

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.