- Vývoj nových druhov potravín a nápojov s pozitívnym účinkom na zdravi…
Počet záznamov: 1  

Vývoj nových druhov potravín a nápojov s pozitívnym účinkom na zdravie spotrebiteľov

  1. Kreps, František, 1986- Vývoj nových druhov potravín a nápojov s pozitívnym účinkom na zdravie spotrebiteľov / aut. František Kreps, Peter Šimko, Mária Greifová, Zlatica Kohajdová, Lukáš Kolarič, Gabriel Greif, Anna Mikulajová. Šimko, Peter, 1957-. Greifová, Mária, 1961-. Kohajdová, Zlatica, 1975-. Kolarič, Lukáš, 1994-. Greif, Gabriel, 1958-. Mikulajová, Anna, 1975-. Krepsová, Zuzana, 1991- In: Dopytovo-orientovaný výskum pre udržateľné a inovatívne potraviny, Drive4SIFood. -- 1. vyd.. -- 978-80-552-2616-3 Drive4SIFood. -- Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2023. -- S. 87-92.
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.